HELENIUS – CHISORA LIVE STREAM ILMAISEKSI – KATSO SUORANA NETISSÄ
Helenius – Chisora live stream 27.5 ilmaiseksi suorana netissä: Robert Helenius vs Dereck Chisora II stream. Lue ohjeet ja katso Robert Heleniuksen seuraava ottelu ilmaiseksi 27.5. Helenius kohtaa seuraavassa ottelussaan vanhan vihollisensa Dereck Chisoran. Kyseessä on herrojen toinen kohtaaminen, jonka panokset ovat molemmille valtavat. Kumpikin ottelijoista haluaa voittaa tämän matsi, joten nyt kannattaa varmistaa live stream Heleniuksen ja Chisoran toiseen kohtaamiseen. Lue tämän sivun ohjeet tarkkaan, ja tiedät miten näet ottelun suorana ilmaiseksi netissä! Uskallamme jo mainostaa ottelua, sillä Heleniuksen Facebook-tiedotteen mukaan neuvottelut ovat edenneet, ja varmistus ottelusta tulee aivan lähiaikoina! Saat lisätietoja http://livematsit.com/stream/helenius-chisora-live-stream-ilmaiseksi/


HELENIUS – CHISORA LIVE STREAM ILMAISEKSI

Ilmoitamme ennen ottelu ilmaisen live streamin tarkemmin. Seuraa tätä sivua, ja voit olla varma, että tulet näkemään Robben ja Chisoran toisen kohtaamisen suorana netissä! Lisätietoja Robert Helenius – Dereck Chisora stream-lähetyksestä löydät täältä.

ROBERT HELENIUS VS. DERECK CHISORA II ENNAKKO

Helenius - Chisora live streamHeleniuksen urapolku on ollut viimeisinä varsin erilainen, jos sitä verrataan Chisoran vastaavaan. Heleniuksen kohdalla ura on kulkenut laskusuhdanteesta toiseen, ja mies on aikalailla varjo entisestä iskijästä, joka tyrmäsi näyttävästi entisiä maailmamestareita. Helenius koki viime keväänä myös karmaisevan tyrmäystappion Johann Duhaupasin käsissä, ja on sen jälkeen otellut ainoastaan erittäin heikkotasoisia vastustajia vastaan. Näistä Konstantin Airich kaatui ensimmäiseen osumaan ja Gonzalo Omar Basile oli täysi vitsi, ja ottelu päättyi yleisön kovaan pettymykseen. Näiden otteluiden perusteella on mahdotonta sanoa mitään Robben todellisesta kunnosta, mutta sen tiedämme, että näissä karkeloissa ei pärjää ilman kunnollisia sparrivastustajia.

Chisoran ura onkin aikaisemmasta Heleniukselle kärsitystä kiistanalaisesta tappiosta huolimatta ollut urheilulliseltatasoltaan huomattavasti Robben vastaavaa kovempi. Tosin eipä hänkään kummoisia voittoja ole Heleniuksen kohtaamisen jälkeen ottanut, mutta hävinnyt silti vain todella koville nimimiehille ja nouseville tähdille, kuten Vitali Klitschkolle, David Hayelle, Tyson Furylle, Kubrat Puleville ja Dillian Whytelle. Näistäkin otteluista ennen aikaa mies on hävinnyt vain Furylle ja Hayelle.

Ennakkoon ottelusta on odotettavissa suomalaisten kannalta ehkä ikävää lopputulosta, sillä mielestämme Chisora lähtee tällä kertaa ehdottomana ennakkosuosikkina Robbea vastaan, ja olisi yllätys mikäli Robert kestää täydet erät vahvasti päälle tulevan ja ryskäävän Chisoran kyydissä. Toivottavasti Heleniuksen tiimi olisi oikeasti ottanut opikseen Duhaupausia vastaan kärsitystä tappiosta, joka johtui pitkälti todella typerästä ottelutaktiikasta ja kunnon loppumisesta. Taitotasoltaan ja talentiltaan Robbella olisi nimittäin mahdollisuudet selkeään voittoon myös Chisoraa vastaan. Molempien ottelijoiden kohdalla tässä matsissa on uran kannalta varmasti suurta merkitystä, sillä tappio syöksenee häviäjän entistä huonompiin otteluihin, ja voitolla taas ranking sijoitukset nousevat varmasti.

ROBBEN JA CHISORAN OTTELUTILASTOT

Robertin pituus on tasan 2 metriä ja syliväli vakuuttava 201 cm. Chisoran pituus on taas 187 cm ja sylivälin pituus 188 cm. Robben ottelutilastot ovat 25 voittoa, joista 15 on tullut ennen täyttä aikaa, ja yksi tyrmäystappio. Chisoran Saldona on 26 voittoa, joista 18 on tullut ennen täyttä aikaa, ja 7 tappiota, joista kaksi on tullut tyrmäyksellä.

HELENIUS – CHISORA 2011

Katso seuraaravaksi lämmittelyksi Robertin ja Chisoran edellinen kohtaaminen, niin tiedät miksi toukokuun otteluun liittyy niin valtavasti tunnetta, ja sitä on odotettu jo 6 pitkää vuotta.

ROBERT HELENIUS – CHISORA 2 STREAM

Nyt on toivottavasti meidän stream ohjeet luettu, ja olet valmiina katsomaan Helenius – Chisora live stream 27.5 lähetyksen suorana netissä!

Comments

Popular posts from this blog

The Benefits of Using an Online Dispensary

International Schools - The right Grounding Location For the Child

Benefits of Solar Panels